Erhvervsleasing

erhvervsleasing

NY FIRMA BIL?

Hvorfor benytte finansiel leasing til erhvervsleasing?

Erhvervsleasing er en af de mest almindelige former for finansiel leasing.

Når virksomheder benytter finansiel leasing er der mange gode fordele ved det. Blandt andet er der økonomiske goder i finansiel leasing, da man slipper for en stor kapitalbinding.

Ved erhvervsleasing betaler dit firma eller arbejdsgiver alle udgifter i forbindelse med bilen, hvis ønsker du at bruge din firmabil privat bliver du beskattet af fri bil. 

Du får fri kilometer hvilket altid er en fordel, man køre tit og ofte mange kilometer om året når man erhvervsleaser, hvilket betyder at jeres virksomhed slipper for at betale ekstra omkostninger ved fx overkørte kilometer. 

Beskatning af fri bil vil sige, at man i stedet for at blive beskattet af ny prisen, så har man her mulighed for at blive beskattet af handelsprisen. Årsagen er at man typisk leaser en bil der er 36 måneder gammel. 

Du får man alle fordelene ved finansiel leasing, hvilket vil sige at der er lavere nedskrivning af afgiftsfri bil, mindre kapitalbinding og en lav risiko ved gensalg.

Ny firmabil? VI hjælper jer!

Vi hjælper med jeres nye firmabil.

Der er mange forskellige behov, for hvilken firmabil virksomheder har brug for. Vi har efterhånden været igennem mange brancher. Der er altid stor forskel på de ønsker kunderne kommer med og derfor er der også mange muligheder. Vi hjælper blandt andet med at få monteret lys på varevogne, monteret logo på bilen, erhvervsleasing af gulpladet bil eller sågar finde den helt rigtige beskatningsværdi.

Ligegyldigt hvilket ønske I kommer med vil vi altid gøre vores bedste for at opfylde jeres behov. 

Har I spørgsmål eller ønsker I et tilbud på jeres nye firmabil? Så kontakt Teamleasing i dag

Flexleasing erhverv

Flexleasing betyder reelt blot at afgiften på bilen betales i rater. Flexleasing er kendt for at være det rette valg, når du ønsker at lease en bil i en ekstra ordinær klasse. Hvis du har et godt øje til biler i de lidt dyrere prisklasser, vil flexleasing derfor med stor sandsynlighed være noget for dig. Da registreringsafgiften i Danmark er på hele 150 procent på nye biler, er det urealistisk for mange at kunne køre rundt i dyrere biler her i landet. Derfor kan flexleasing være til stor hjælp for mange. Ved flexleasing undgår du som leasingtager at betale den høje afgift, men blot en procent del af afgften. Biler mellem 3 måneder og tre år udløser en betaling på én procent, og når bilerne bliver tre år gamle bliver flexleasing rigtig interessant. Biler på 36 mrd. og derover betales der nemlig kun en afgiftprocent på 0,5% af den beregnede afgift pr måned – Det giver nogle økonomiske fordele.

Sundere økonomi med Flexleasing erhverv

Jeres virksomhed kunne måske være interesseret i: 

  • Mindske belastningen af likviditeten i virksomheden.
  • få fordel af vores gode indkøbspriser på både bil og udstyr.
  • få adgang til attraktive biler, der er målrettet firmabilsmarkedet, hvor ekstraudstyr ofte er med uden beregning.
  • få en leasingaftale på forholdsmæssig afgift, som resulterer i en attraktiv månedlig ydelse – Med andre ord: Bedre priser end når du køber bil.
Fordele ved flexleasing

Lavere nedskrivning – man har lavere nedskrivning på bilen, da afgiften betales pr. måned og ikke på én gang

Lavere kapitalbinding – førstegangsydelsen og den månedlige ydelse er lavere ved flexleasing end ved køb, derudover vil der være lavere likviditetsbinding. 

Lavere risiko ved gensalg: da bilen står uden afgift, er det muligt at sælge bilen videre i udlandet. Her er efterspørgslen større.

Ingen kilometerbegrænsning – Normalt ved privatleasing (Operationel leasing) er der km begræning på typisk 15.000km. Hertil koster det

 

Bliv ringet op.
Vores kunder er glade for os
MADS
RIGTIG GOD SERVICE
Rigtig god service Jeg har nu snakket en masse med Mike. Mike følger op, støtter og hjælper. Han er en super reel person, hvor man virkelig føler han vil det bedste og vil gå meget langt for at dække dit behov. Man handler med mennesker og når man skal købe en bil er der en vis usikkerhed - det sørger Mike for at fjerne ved at være transparant og fortælle ærligt hvad der er godt eller skidt. Vil klart anbefale alle at tage en dialog med Mike og co. det vil de ikke fortryde.
CASPER
KLASSE SERIVE
Klasse service! Jeg overvejede i lang tid om leasing var noget for mig, men jeg kunne slet ikke finde rundt i branchen. Jeg gav derfor Team Leasing et kald - og jeg vil klart anbefale andre i min situation at gøre det samme. De er dybt professionelle, og har en stor indsigt i leasingmarkedet.
STEFAN
KVALITETS SERVICE
Kvalitet service. Stor bilviden, god hjælp og vejledning til den rigtige bil Købte en Audi A5 som var 150% i orden kvalitets service igennem hele forløbet med en besværlig kunde som mig. Ville vælge dem her til enhver tid
SØREN
RIGTIG GOD OPLEVELSE
Rigtig god oplevelse! Mike er meget kompetent og sætter sig hurtigt ind i købers behov. Jeg kan klart anbefale Team Leasing til andre der leder efter leasing bil.

KONTAKT TEAM LEASING I DAG

VI FINDER HURTIGT DRØMMEBILEN

Vi har lave omkostninger hos Teamleasing, hvilket giver os mulighed for at tilbyde billige leasing aftaler, som vores konkurrenter har svært ved at følge med på. vælger du at kontakte os I DAG, så kan vi have bilen hjemme til dig indenfor 1 uge.

Vi sætter en ære i at guide vores kunder, vi tager derfor hånden omkring dig fra første kontakt og sikre os at der ikke er nogle misforståelse eller tvivl. Vi er ikke glade før kunden er glad.

KONTAKT OS I DAG OG LAD OS STARTE REJSEN SAMMEN