Flexleasing tips

Flexleasing tips

Her er hvad du SKAL være klar over

1. Restværdi eller scrapværdi ved finansiel leasing

Restværdi eller scrapværdi er den pris, bilen skal sælges til, når leasingperioden er slut. Og det er vel at mærke prisen uden registreringsafgift, da der jo ikke er betalt afgift af hele bilen, men kun for den periode bilen benyttes.

Restværdien bliver fastsat, i det leasingtager underskriver leasing aftalen. Det er derefter leasingtagers ansvar at få solgt bilen videre til tredjepart eller selv overtage bilen, ved at indfri restværdien. Vi tilbyder selvfølgelig altid at være behjælpelig med videre salget af bilen. 

Det er vigtigt at restværdien matcher markedsprisen efter endt leasing periode – Hvis bilen har en for høj restværdi, risikere du et værditab, ved videresalget.  Dette betyder at når bilen skal købes fri, så kommer du til at betale forskellen mellem restværdien på leasingkontrakten og den pris bilen reelt kan sælges for. Hvis scrapværdien fx er 150.000 kr. men bilen kun kan sælges til 130.000 kr., så kommer det til at koste dig 20.000 kr. ved videresalget. Hvis du er uheldig kan det altså koste dig mange tusinde kroner at sælge bilen videre. Så når du sammenligner to leasingtilbud, så se på scrapværdien – hvis der en forskel, så skal den lægges oveni dine omkostninger. En scrapværdi er er 20.000 kr. højere koster dig reelt 20.000 kr. ekstra i leasingperioden, så det er en vigtig detalje.

Bemærk at førstegangsydelsen ofte bruges til at nedskrive bilens værdi, med andre ord så betaler du altså en stor del af tabet på bilen med det samme.

Vil du vide mere eller blot har nogle spørgsmål, så tag kontakt til os på kontakt@team-leasing.dk eller via kontaktformularen. 

2. Anvisning af køber

Det er hos os IKKE et krav at henvise en anden køber – dog kan det være en fordel, hvis ikke du ønsker at købe bilen for restværdien. Der kan nogle gange være udfordringer for leasingtager at finde en til at overtage en leasingkontrakt eller overtage bilen efter endt leasing periode. I Danmark er biler uden afgift, ikke det mest kendte, men dog på vej til at blive meget populært. Derfor handler det om at finde en der ønsker at benytte bilen på en ny flexleasing aftale eller en bilforhandler, der vil sælge eller lease bilen ud igen. 

Du kan godt anvise dig selv som køber, altså release bilen. 

Vil du høre mere om vores leasing aftale og hvad du kan forvente af en leasing aftale hos os? Så kontakt os i dag. 

3. Når du skal vælge din drømmebil

Når du skal vælge din drømme bil er det vigtigt der er taget visse forholdsregler. 

Blandt andet er det vigtigt at:

  1. Sørg for at bilen har kørt et lavt antal km. (Under 150.000).
  2. Sikre at bilen ikke har været skadet.
  3. Det er vigtigt at momsen kan trækkes fra. 
  4. Det er altid en god ide at kigge efter forhandlerens stjerner, inden du vælger din kommende bil.
  5. Bilen skal være minimum 3 år gammel, for at få den bedste pris
Vi står altid til rådighed og finder gerne bilen for dig – Skal vi hjælpe med din næste leasing bil så udfyld formularen nedenfor. 

KONTAKT TEAM LEASING I DAG

VI FINDER HURTIGT DRØMMEBILEN

Vi har lave omkostninger hos Teamleasing, hvilket giver os mulighed for at tilbyde billige leasing aftaler, som vores konkurrenter har svært ved at følge med på. vælger du at kontakte os I DAG, så kan vi have bilen hjemme til dig indenfor 1 uge.

Vi sætter en ære i at guide vores kunder, vi tager derfor hånden omkring dig fra første kontakt og sikre os at der ikke er nogle misforståelse eller tvivl. Vi er ikke glade før kunden er glad.

KONTAKT OS I DAG OG LAD OS STARTE REJSEN SAMMEN