Køb eller leasing?

Leasing eller køb?

Det kan være en jungle.

Køb af bil eller flexleasing – Det kan være en jungle.

Der er stor forskel på køb og flexleasing, og det er altså ikke kun den månedlige ydelser, der er vigtig, men det er også vigtigt at kigge på totalomkostningen. Biler betyder værditab – Det er næsten aldrig en investering – hvilket betyder du taber penge, og det er uanset om du køber eller får en leasing kontrakt på en bil. Det betyder også, at du skal gøre dig større overvejelser, for den ønskede bil, inden du vælger om du vil købe eller benytte dig af leasing.

Flexleasing eller Køb af bil?

Det kan være en jungle at finde rundt i. Er flexleasing den optimale løsning eller er køb af bil den rigtige? Det kommer helt an på behov, bilen, mm. 

Er du vild med hyppigere bilskifte og ved du ikke skal have bilen mere end 36 måneder? er du til den mere luksuriøse bil, som koster på den anden side af 350.000kr i handels pris? Så kan flexleasing være en rigtig god ide fordi du ved flexleasing får:

  • Lavere nedskrivning – man har lavere nedskrivning på bilen, da afgiften betales pr. måned og ikke på én gang
  • Lavere kapitalbinding. Ved flexleasing leaser du en bil uden afgift. 
  • førstegangsydelsen og den månedlige ydelse er lavere ved flexleasing end ved køb.
  • Lavere risiko ved gensalg: da bilen står uden afgift, er det muligt at sælge bilen videre i udlandet. Her er efterspørgslen større.

 

KONTAKT TEAM LEASING I DAG

VI FINDER HURTIGT DRØMMEBILEN

Vi har lave omkostninger hos Teamleasing, hvilket giver os mulighed for at tilbyde billige leasing aftaler, som vores konkurrenter har svært ved at følge med på. vælger du at kontakte os I DAG, så kan vi have bilen hjemme til dig indenfor 1 uge.

Vi sætter en ære i at guide vores kunder, vi tager derfor hånden omkring dig fra første kontakt og sikre os at der ikke er nogle misforståelse eller tvivl. Vi er ikke glade før kunden er glad.

KONTAKT OS I DAG OG LAD OS STARTE REJSEN SAMMEN

Hvor tit skifter du bil?

Fordi biler er værditabende aktiver. så er bilen også billigere, jo længere du har den. Det skyldes, at værditabet er størst i starten af bilens levetid. Nogle biler taber endda halvdelen af værdien det øjeblik, de kører ud fra fabrikken! Hvis du vælger flexleasing, så er det ikke en stor bekymring for dig – især hvis du overvejer brugtvognsleasing – Det er når de er 36 måneder gamle, at der virkelig er penge at hente. 

Så skifter du bil hyppigt og typisk med max 36 måneders mellemrum, så er flexleasing anbefalet. 

Brugtvognskøb og brugtvognsleasing

Brugvognskøb er også en mulighed – Her sikre du dig selv et mindre værditab.  Fordelen ved brugte biler er, at de er markant billigere end nye – Og tit og ofte er der ikke ret stor forskel på om bilen er ny eller brugt. 

Skal du købe en brugt bil, så gør sig selv den tjeneste at køb den via forhandler. Her sikre du dig selv en garanti, samt reklamationsretten – Selvom det er brugt bil, gælder det stadig.

Hvis du leaser en brugt bil, er der tit og ofte rigtigt mange penge at spare. Ved flexleasing betales der kun en procent del af afgiften i den leasing periode du har valgt. Derfor kan de dyrere biler, oftes være en fordel af have på en leasing kontrakt. Vælger du at importere din bil, vil der også være en afgift – Ved køb af brugtvogn skal du betale 100% af afgiften, når du skal have den nye bil på plader – Her risikere du også et værditab, ved  videresalget, da bilen stadig falder i værdi. 

Vil du hæve standarten uden det bliver en større omkostning?

Så bør du virkeligt overveje flexleasing! Teamleasing hjælper danskerne med at få deres drømme biler hjem og sikre kunderne, at de er godt kørende. Alt sammen til en konkurrence dygtig pris. 

Du er velkommen til at kontakte os ved at udfylde formularen eller ved at skrive en mail til kontakt@team-leasing.dk