Finansiel leasing

LEASING OG RÅDGIVNING

Hvad er finansiel leasing?

Finansiel leasing fungere på den måde, at man igennem 12, 24 eller 36 måneder deler registreringsafgiften op. Med andre ord er finansiel leasing for dig, som ønsker at køre i en dyre bil til en lavere pris, da du som leasingtager ikke skal betale de 150% i afgift. Det vil sige, at man har en bil uden registreringsafgift, hvor man betaler en procentsats af registreringsafgiften til SKAT hver måned, for at have danske nummerplader på sin bil. Derfor slipper man også for at have en stor kapitalbinding, eftersom afgiften afregnes med en lav procentdel pr. måned. 

Man betaler en udbetaling, som man bruger til at afskrive bilen med. Derefter en månedlig ydelse. Når leasing perioden er slut, så kan man enten vælge at tegne en ny kontrakt på samme bil, betale restværdien, sælge bilen eller finde en 3 part til releasing. 

Gode grunde til at lease hos os

 1. Vi har lave omkostninger, og derfor kan vi lave skarpe priser!
 2. Du slipper for at skulle betale den fulde registreringsafgift.
 3. Forsikring ved finansiel leasing er billigere, fordi bilen er uden afgift.
 4. Mulighed for nem bilskifte – Så slipper du for større værditab.
 5. Du skal som leasingtager ikke tænke over, hvor mange kilometer du kører. Teamleasing tilbyder fri kilometer.
 6. Lavere kapitalbinding, fordi du leaser en bil, som ikke er med afgift.
 7. Lavere udbetaling og lavere månedlig ydelser end traditionel leasing.
 8. Gennemskuelige aftaler.
 9. Altid en god afskrivning.

Vi gør altid vores bedste for at sikre at vores kunder får den rådgivning de har brug for. Det er vigtigt for os, at du som kunde får dine spørgsmål besvaret, så du kan sætte dig ind i din nye bil med ro i maven over at have gjort en god handel. 

 

KONTAKT TEAMLEASING I DAG

Hvad er restværdi?

Restværdien fastsættes uden registreringsafgiften. Derfor køber du også bilen uden registreringsafgift, når leasing perioden slutter. 

Restværdien bliver fastsat, i det leasingtager underskriver leasing aftalen. Det er derefter leasingtagers ansvar at få solgt bilen videre til tredjepart eller selv overtage bilen, ved at indfri restværdien. Vi tilbyder selvfølgelig altid at være behjælpelig med videre salget af bilen. 

En lav udbetaling samt en lav månedlig ydelse, betyder ikke at bilen så er billig. Hertil er det vigtigt, at huske at kigge på restværdien.

Det er vigtigt at restværdien matcher markedsprisen efter endt leasing periode – Hvis bilen har en for høj restværdi, risikere du et værditab, ved videresalget.

Godt at vide om finansiel leasing
 1. Sørg for at bilen har kørt et lavt antal km. (Under 150.000).
 2. Sikre at bilen ikke har været skadet.
 3. Det er vigtigt at momsen kan trækkes fra. 
 4. Det er altid en god ide at kigge efter forhandlerens stjerner, inden du vælger din kommende bil.
 5. Bilen skal være minimum 3 år gammel, for at få den bedste pris. 

Du har selv muligheden for at finde din egen bil på det internationale marked og sende den ind til os. Vi anbefaler at man bruger hjemmesiden Mobile.de. 

Vi tager selvfølgelig også gerne opgaven om, at finde den helt rigtige bil, som dækker dine behov.

Fordele ved flexleasing

Lavere nedskrivning – man har lavere nedskrivning på bilen, da afgiften betales pr. måned og ikke på én gang

Lavere kapitalbinding – Du binder dine penge i en bil uden afgift. 

førstegangsydelsen og den månedlige ydelse er lavere ved flexleasing end ved køb.

Lavere risiko ved gensalg: da bilen står uden afgift, er det muligt at sælge bilen videre i udlandet. Her er efterspørgslen større.

Ingen kilometerbegrænsning – Normalt ved privatleasing (Operationel leasing) er der km begrænsning på typisk 15.000km. 

Bliv ringet op.

Rådgivning

Går du og leger med tanken om at benytte dig af finansiel leasing og er du usikker på hvordan det hele vil fungere? så hold dig ikke tilbage men at kontakte os!

Vi sidder altid klar til at hjælpe og rådgive dig den rigtige retning.

Det er altid vigtigt, at man som kunde føler sig sikker ved finansiel leasing, derfor går vi hos Teamleasing op i at rådgive dig igennem hele forløbet, så du altid føler dig sikker. Vi gennemgår dine ønsker sammen med dig og vi er ikke færdige før du er tilfreds!
Hos os er der ingen dumme spørgsmål, så kommer du i tvivl eller har du et spørgsmål, så sidder vi altid klar på Kontakt@team-leasing.dk eller på 60176941