Finansiel leasing

LEASING OG RÅDGIVNING

Hvad er finansiel leasing?

Finansiel leasing fungere på den måde, at man igennem 12, 24 eller 36 måneder deler registreringsafgiften op, med andre ord er finansiel leasing for dig, som ønsker at køre i en dyre bil til en lavere pris, da du som leasingtager ikke skal betale de 150% i afgift. Det vil sige, at man har en bil, uden registreringsafgift, hvor man betaler en procentsats af registreringsafgiften til SKAT, hver måned for, at have danske nummerplader på sin bil, derfor slipper man også for at have en stor kapitalbinding, eftersom afgiften afregnes med en lav procentdel pr. måned. Finansiel leasing fungere på samme næsten samme måde som alm. privatleasing. Man betaler en udbetaling, som man bruger til at afskrive bilen med, derefter en månedlig betaling for leasing af de danske nummerplader og når leasing perioden er slut, så kan man enten vælge at tegne en ny kontrakt på samme bil, betale restværdien eller sælge bilen, eller finde en ny leasing tager til bilen.

Gode grunde til at lease hos os

 1. Vi har lave omkostninger, og derfor kan vi lave skarpe priser!
 2. Du slipper for at skulle betale den fulde registreringsafgift.
 3. Forsikring ved finansiel leasing er billigere, fordi bilen er uden afgift.
 4. Mulighed for nem bilskifte – Så slipper du for større værditab.
 5. Du skal som leasingtager ikke tænke over, hvor mange kilometer du kører. Teamleasing tilbyder fri kilometer.
 6. Lavere kapitalbinding, fordi du leaser en bil, som ikke er med afgift.
 7. Lavere udbetaling og lavere månedlig ydelser end traditionel leasing.
 8. Gennemskuelige aftaler.
 9. Altid en god afskrivning.

Vi gør altid vores bedste for at sikre at vores kunder får den rådgivning de har brug for. Det er vigtigt for os, at du som kunde får dine spørgsmål besvaret, så du kan sætte dig ind i din nye bil med ro i maven over at have gjort en god handel. 

 

Hvad er restværdi?

Restværdien fastsættes uden registreringsafgiften. Derfor køber du også bilen uden registreringsafgift, når leasing perioden slutter. 

Restværdien bliver fastsat, i det leasingtager underskriver leasing aftalen. Det er derefter leasingtagers ansvar at få solgt bilen videre til tredjepart eller selv overtage bilen, ved at indfri restværdien. Vi tilbyder selvfølgelig altid at være behjælpelig med videre salget af bilen. 

Det er vigtigt at restværdien matcher markedsprisen efter endt leasing periode – Hvis bilen har en for høj restværdi, risikere du et værditab, ved videresalget. 

Godt at vide om finansiel leasing
 1. Sørg for at bilen har kørt et lavt antal km. (Under 150.000).
 2. Sikre at bilen ikke har været skadet.
 3. Det er vigtigt at momsen kan trækkes fra. 
 4. Det er altid en god ide at kigge efter forhandlerens stjerner, inden du vælger din kommende bil.
 5. Bilen skal være minimum 3 år gammel, for at få den bedste pris. 

Du har selv muligheden for at finde din egen bil på det internationale marked og sende den ind til os. Vi anbefaler at man bruger hjemmesiden Mobile.de. 

Vi tager selvfølgelig også gerne opgaven om, at finde den helt rigtige bil, som dækker dine behov.

Fordele ved flexleasing

Lavere nedskrivning – man har lavere nedskrivning på bilen, da afgiften betales pr. måned og ikke på én gang

Lavere kapitalbinding – førstegangsydelsen og den månedlige ydelse er lavere ved flexleasing end ved køb.

Lavere risiko ved gensalg: da bilen står uden afgift, er det muligt at sælge bilen videre i udlandet. Her er efterspørgslen større.

Ingen kilometerbegrænsning – Normalt ved privatleasing (Operationel leasing) er der km begræning på typisk 15.000km. Hertil koster det

Bliv ringet op.

Rådgivning

Går du og leger med tanken om at benytte dig af finansiel leasing og er du usikker på hvordan det hele vil fungere? så hold dig ikke tilbage men at kontakte os!

Vi sidder altid klar til at hjælpe og rådgive dig den rigtige retning.

Det er altid vigtigt, at man som kunde føler sig sikker ved finansiel leasing, derfor går vi hos Teamleasing op i at rådgive dig igennem hele forløbet, så du altid føler dig sikker. Vi gennemgår dine ønsker sammen med dig og vi er ikke færdige før du er tilfreds!
Hos os er der ingen dumme spørgsmål, så kommer du i tvivl eller har du et spørgsmål, så sidder vi altid klar på Kontakt@team-leasing.dk eller på 60176941 / 60142923

Vores kunder er glade for os
MADS
RIGTIG GOD SERVICE
Rigtig god service Jeg har nu snakket en masse med Mike. Mike følger op, støtter og hjælper. Han er en super reel person, hvor man virkelig føler han vil det bedste og vil gå meget langt for at dække dit behov. Man handler med mennesker og når man skal købe en bil er der en vis usikkerhed - det sørger Mike for at fjerne ved at være transparant og fortælle ærligt hvad der er godt eller skidt. Vil klart anbefale alle at tage en dialog med Mike og co. det vil de ikke fortryde.
CASPER
KLASSE SERIVE
Klasse service! Jeg overvejede i lang tid om leasing var noget for mig, men jeg kunne slet ikke finde rundt i branchen. Jeg gav derfor Team Leasing et kald - og jeg vil klart anbefale andre i min situation at gøre det samme. De er dybt professionelle, og har en stor indsigt i leasingmarkedet.
STEFAN
KVALITETS SERVICE
Kvalitet service. Stor bilviden, god hjælp og vejledning til den rigtige bil Købte en Audi A5 som var 150% i orden kvalitets service igennem hele forløbet med en besværlig kunde som mig. Ville vælge dem her til enhver tid
SØREN
RIGTIG GOD OPLEVELSE
Rigtig god oplevelse! Mike er meget kompetent og sætter sig hurtigt ind i købers behov. Jeg kan klart anbefale Team Leasing til andre der leder efter leasing bil.

KONTAKT TEAMLEASING I DAG

VI FINDER HURTIGT DRØMMEBILEN

Vi har lave omkostninger hos Teamleasing hvilket giver os mulighed for at tilbyde billige leasing aftaler, som vores konkurrenter har svært ved at følge med på. Vælger du at kontakte os I DAG, så kan vi have bilen hjemme til dig indenfor 1 uge.

Vi sætter en ære i at guide vores kunder, vi tager derfor hånden omkring dig fra første kontakt og sikre os at der ikke er nogle misforståelse eller tvivl. Vi er ikke glade før kunden er glad.

KONTAKT OS I DAG OG LAD OS STARTE REJSEN SAMMEN.