Privatleasing

Privatleasing

Hvordan fungere privatleasing

Privatleasing af drømmebilen

Går du med tanker om ny bil? Så lad os teamleasing hjælpe dig. 

Når du skal benytte dig af privatleasing, skal du have fundet den helt rigtige bil. Du skal have gjort dig tanker om, hvilken bil du vil køre i, hvor lang en leasing periode du ønsker at have og hvad du ønsker at have som fast månedlig ydelse. Teamleasing forhandler ofte biler som Audi, BMW og Mercedes – Men går du med fx en ford Mondeo i tankerne, kan vi også finde sådan en til dig. Der er mange fordele ved at benytte sig af privatleasing. Hos os får du:

Fri Kilometer i perioden, billig forsikring, en gennemskuelig aftale mm.

Hvem kan benytte sig af privatleasing?

Alle over 18 år kan benytte sig af privatleasing. Du skal som leasingtager blot opfylde nogle få krav.

For at kunne privatlease skal man opfylde disse krav:

  1. 3 Måneders lønsedler skal kunne fremvises.
  2. Fremvise en årsopgørelse (Minimum 250.000 i husstandsindkomst)
  3. Ingen i husstanden må være registeret i RKI.
  4. Du skal have dansk statsborgerskab eller have en fast arbejdskontrakt med dansk firma, hvis du ikke er dansk statsborger.
  5. Du skal være registret med fast bopæl i Danmark
  6. Du skal have et gyldigt kørekort

Opfylder du kravende, så kan vi sammen finde din drømmebil. 

Billig leasing

Privatleasing ligger i flere forskellige prisklasser og teamleasing forhandler dem alle. Om du er til en Bmw 5 serie, eller en mindre Audi A1, så står vi altid klar til at kunne hjælpe dig, med en billig leasing aftale. 

Vi oplever ofte, at vores priser er konkurrence dygtige og at vi spare kunderne for penge. Måden vi gør det på, er at vi ikke behøver at tjene så meget på vores aftaler som konkurrenterne, fordi vores udgifter er lave. Den fordel får vores kunder glæde af, med en billig leasing aftale.

 

KONTAKT TEAM LEASING I DAG

Flexleasing privat

Flexleasing betyder reelt blot at afgiften på bilen betales i rater. Flexleasing er kendt for at være det rette valg, når du ønsker at lease en bil i en ekstra ordinær klasse. Hvis du har et godt øje til biler i de lidt dyrere prisklasser, vil flexleasing derfor med stor sandsynlighed være noget for dig. Da registreringsafgiften i Danmark er på hele 150 procent på nye biler, er det urealistisk for mange at kunne køre rundt i dyrere biler her i landet. Derfor kan flexleasing være til stor hjælp for mange. Ved flexleasing undgår du som leasingtager at betale den høje afgift, men blot en procent del af afgften. Biler mellem 3 måneder og tre år udløser en betaling på én procent, og når bilerne bliver tre år gamle bliver flexleasing rigtig interessant. Biler på 36 mrd. og derover betales der nemlig kun en afgiftprocent på 0,5% af den beregnede afgift pr måned – Det giver nogle økonomiske fordele.

Økonomiske detaljer.

Flexleasing fungerer næsten ligesom ved privatleasing. Som leasing tager betaler man en førstegangsydelse og en månedlig ydelse – Der hvor flexleasing adskiller sig fra privatleasing er i forhold til forholdene efter endt leasing periode. Ved flexleasing vil der være en restværdi indskrevet i leasingaftalen. Restværdien er den værdi, som man forventer at bilen er værd  når leasingperioden afsluttes. Det er derfor vigtigt at man ikke kun kigge på en billig månedlig ydelse, samt en lav udbetaling – restværdien afspejler nemlig den reelle markedspris ved endt leasing periode.

 

 

 

Fordele ved flexleasing

Lavere nedskrivning – man har lavere nedskrivning på bilen, da afgiften betales pr. måned og ikke på én gang

Lavere kapitalbinding – førstegangsydelsen og den månedlige ydelse er lavere ved flexleasing end ved køb.

Lavere risiko ved gensalg: da bilen står uden afgift, er det muligt at sælge bilen videre i udlandet. Her er efterspørgslen større.

Ingen kilometerbegrænsning – Ved privatleasing (Operationel leasing) er der km begrænsing.

Bliv ringet op!